МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Закриття 102-го театрального сезону

Друзі, 15 липня завершився наш 102-й театральний сезон — сезон, який, як і життя кожного з нас, розділила надвоє війна.

Змінилися пропоновані обставини, змінилися ми, але незмінною залишається наша віра в Незалежну Україну, її мужніх воїнів і силу кожного українця.

Всупереч всім обставинам, за сезон нам вдалося випустити п'ять прем'єр, які знайшли відгук у ваших серцях: «Співай, Лоло, Співай!» (режисер Дмитро Богомазов), «Безталанна», «Калігула» (режисер Іван Уривський), «Радован ІІІ» (режисер Юрій Одинокий), «Авантюра Никодима Дизми» (режисер Дмитро Чирипюк).

Особливо цінними для нас є концерти, виїзні вистави і творчі вечори для Збройних Сил України. Це велика честь грати для наших героїв і цю діяльність ми продовжуватимемо, так само як і народжені війною наші онлайн-проекти.

У 102-му театральному сезоні до нашого колективу долучилися нові актори, творчі і технічні працівники, яких ми раді вітати з першим театральним сезоном у театрі Франка.

Сьогодні ми хочемо побажати всім нам лише одного — перемоги у цій жахливій війні, сил і наснаги кожному українцю.

103-й театральний сезон ми розпочнемо 14 серпня виставою «Morituri te salutant» на Камерній сцені ім. С. Данченка.

У новому сезоні головний режисер нашого театру Дмитро Богомазов здійснить прем'єру вистави «Кар'єра Артуро Уї» Бертольта Брехта, Давид Петросян представить виставу «Візит Старої Дами» Фрідріха Дюрренматта. Назви наступних прем'єр театр оголосить в 103-му сезоні.

Вже сьогодні, дорогі наші глядачі, ви можете планувати візит до нашого театру. Серпнева афіша і квитки за посиланням

Завжди ваші франківці